Prova Yoga i skolan

Exempelfilm

Självklart finns det möjlighet att prova Yoga i skolan innan ni bestämmer er för att börja prenumerera.

UTMANING – Jag är stark
Yogalärare: Liz Fristedt

Sittande till stående sekvens med fokus på balans och styrka i benen och bålen.
Primärt syfte: syresätta kroppen och utmana sig själv

Extrafilm i Corona-tider

Vi vill dela ytterligare en film gratis i tider när vi behöver verktyg att både lugna och aktivera våra barn och ungdomar (och oss själva). Använd i klassrummet för att skapa gemenskap i gruppen och minska stressen och oron eller hemma för att aktivera och göra något tillsammans med barnen.

FOKUS – Jag gör så bra jag kan
Yogalärare: Nellie Rolf

Stående sekvens med andning, fysiska rörelser samt avslutande budskap
Primärt syfte: främja koncentrationen och skapa studiero

Vill du stötta vår vision att föra in yoga i skolan och ge lärarna ett verktyg som bidrar till fler välmående barn och ungdomar så finns det möjlighet att swisha en valfri summa till 1233606977 (går till Nellie Rolf AB). Vi är tacksamma för allt vi får in då det ger oss möjlighet att fortsätta med detta initiativ även i tider då ekonomin svajar för oss som är egenföretagare.

>> Kontakta oss för att starta en prenumeration